Nasıl Yapılıyor

14 Şubat 2012 Salı

Sarmısak Turşusu Nasıl Yapılır



Sarmısakların kabuklarını ayıklayın. Kaynar suda bir dakika bekletin, süzün ve kurulayın. Aralarına kereviz ve dereotu yapraklarını koyarak sarmısak dişlerini kavanoza yerleştirin.


Sarmısak Turşusu Nasıl Yapılır
Gönderen erain zaman: 13:00
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2012 (80)
    • ▼  Şubat (13)
      • Alüminyum Folyo Nasıl Yapılır
      • SnowBoard Nasıl Yapılır
      • Lens Nasıl Yapılır
      • Balıklı Domates Dolması Nasıl Yapılır
      • Sarmısak Turşusu Nasıl Yapılır
      • Limon Salçalı Hamsi Nasıl Yapılır
      • AutoCAD Nedir? Nasıl Kullanılır? Nasıl Yüklenir? A...
      • Paratoner Nasıl Kurulur
      • Yanıklara İlk Tedavi Nasıl Uygulanır
      • Kişilik Testi Nasıl Yapılır
      • 50 Yıldır Söndürülemeyen Yangın
      • 9 İle Kolay Yoldan Çarpma İşlemi
      • Ufo Nedir? Ufo Var mı?
    • ►  Ocak (67)
Resim Penceresi teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.