Nasıl Yapılıyor

14 Şubat 2012 Salı

Limon Salçalı Hamsi Nasıl Yapılır



Hamsilerin kafalarını kopartın. Içlerini temizleyin. Yıkayın, biraz una bulayın. Bir kaç dakika bekleyip kolayca ortalarındaki kılçıkların etlerini zedelemeden çıkartın.


Limon Salçalı Hamsi Nasıl Yapılır
Gönderen erain zaman: 12:57
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2012 (80)
    • ▼  Şubat (13)
      • Alüminyum Folyo Nasıl Yapılır
      • SnowBoard Nasıl Yapılır
      • Lens Nasıl Yapılır
      • Balıklı Domates Dolması Nasıl Yapılır
      • Sarmısak Turşusu Nasıl Yapılır
      • Limon Salçalı Hamsi Nasıl Yapılır
      • AutoCAD Nedir? Nasıl Kullanılır? Nasıl Yüklenir? A...
      • Paratoner Nasıl Kurulur
      • Yanıklara İlk Tedavi Nasıl Uygulanır
      • Kişilik Testi Nasıl Yapılır
      • 50 Yıldır Söndürülemeyen Yangın
      • 9 İle Kolay Yoldan Çarpma İşlemi
      • Ufo Nedir? Ufo Var mı?
    • ►  Ocak (67)
Resim Penceresi teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.